Klubtur til Gaustablikk i Telemarken, Norge

Uge 12 fra søndag den 21. marts til søndag den 28. marts 2021

for familier der har et handicappet barn, bofællesskaber for handicappede og andre medlemmer.

Stedet

Indkvartering på Gaustablikk Høyfjellshotell, 15 km fra Rjukan i Telemarken. Hotellet ligger 960 m.o.h. og er dermed snesikkert. Langrendsløjpen går lige forbi og nærmeste lift til alpinanlægget er 100 m fra hotellet. En hytte kan også bestilles!

Der er tre kørestolsvenlige værelser.

Se mere på: www.gaustablikk.no

Afrejse og opsamling er endnu ikke endelig fastlagt, men det er i år en senere afgang med færgen både op og hjem end vi plejer. Vi ville gerne have haft lør-lør, men hotellet har ikke plads til os før søndag!

Priseksempler for hotelophold med helpension:  (Børn til og med 15 år gratis)
EV (1 voksen)                                                    6.628 kr.
Dobbeltværelse                                              11.009 kr.
4 personers lejlighed type A 30 m2          14.620 kr.   (3 voksne + evt. 1 barn)
Familieværelse max 5 pers. på hotellet  15.103 kr.
5 personers lejlighed  type C 45 m2         11.009 kr.    (2 voksne+2 børn)
5 personers lejlighed  type C 45 m2        14.620 kr.    (2 voksne+3 børn)

Priser færge:
Voksen                                                                   398 kr.
Barn                                                                       278 kr.
Bil                                                                           540 kr.

Priser bus:
Voksen                                                             ca. 900 kr.
Barn                                                                 ca. 450 kr.
(Priserne afhænger af antal passagerer i bussen).

Instruktion

Skiklubben vil stå for planlægning, skiinstruktører, skiudstyr til langrend, kompenserende hjælperedskaber og for instruktion i såvel langrend, alpint skiløb og snowboard på alle niveauer.

Deltagerne betaler selv en andel af omkostningerne til instruktørerne; ca. 200 kr. pr. barn og ca. 400 kr. pr. voksen.

Skiklubben støtter disse omkostninger med op til 400 kr. per deltager op til 19 år, som går til instruktørernes omkostninger. Størstedelen af instruktørernes omkostninger dækkes af fondsmidler og midler fra private sponsorer.

Omkostninger til alpint skiløb og snowboard, hvis man ønsker det, såsom udstyr dertil og liftkort, afholder man selv. Langrendsudstyr og pulke betaler skiklubben.

Instruktørerne har udarbejdet en blanket, som vi kalder ”idrætsbiografi” og som skal hjælpe os ved instruktion af de handicappede. Efter tilmelding får I blanketten tilsendt og den bedes returneret udfyldt inden uge 11 med de informationer, som I vil give videre til os.

Liftkort Sæson 2020 – priser i NOK

1 dag2 dage3 dage4 dage5 dage6-8 dage
18-64 år4708901200146016901990
8 -17 år 65-100 år380690980117013701590

Gratis skileje og liftkort til alle børn under 7 år!

Keycard koster 75 NOK og genbruges året efter. Hvis du har gemt liftkort fra sidste gang, så tag det med.

På disse priser får vi 20% rabat.

Se selv de aktuelle valutakurser.

Tilmelding gerne elektronisk til begge undertegnede.

Angiv navne på voksne og børn, børnenes alder i marts 2021, adresse og e-mail-adresse, samt hvem i familien vil stå på alpin ski (a), på langrendsski (l), begge dele (l + a) eller snowboard (sn) og om I vil køre selv. Angiv også, om hjælperedskaber er nødvendige.

Tilmelding er endelig, når depositum på 500 kr. pr. betalende deltager er overført til Sydbank Aabenraa på konto 7910 – 341183.

Besked om restbetaling går direkte til de tilmeldte senest i januar 2021.

Dato for restbetaling er fredag, den 15. januar 2021.

Afbestillingsforsikring tegner man selv.

Deltagelse i turen kræver medlemskab af Aabenraa Skiklub.

Hent indmeldelsesblanket på: www.aabenraa-skiklub.dk.

Kontakt os gerne for flere informationer.

Spørgsmål angående bus, opsamling, færgen, hotel og rejsen til Ernst,

Spørgsmål angående udstyr, skiinstruktion, skiklub, møder m.m. til Lotte.

Med venlig hilsen

Ernst Hybschmann           tlf.:  93 70 53 90                E-mail: erhyni@outlook.dk
Lotte Birk Thomsen          tlf.:  21 42 80 62                E-Mail: fjeldbirk@hotmail.com

Du vil måske også syntes om...