Som medlem i Aabenraa Skiklub får du bl.a. følgende fordele:

Mulighed for at deltage i klubbens aktiviteter, bl.a.:

• Endagtur til skihal i Tyskland med gratis skiinstruktion af klubbens instruktører
  • Skiture til bl.a. Østrig, Norge og Italien, hvor der på flere af turene er klubbens egne danske instruktører med, som kan bookes til en fordelagtig pris. Der er handicapture, særligt for familier med handikappede børn. Familieture, hvor forældre kan aftale at skiftes til at kigge efter ungerne, så forældrene kan få løbet mere på ski.
  • Skigymnastik som forberedelse til skisæsonen – hver tirsdag og torsdag i vinterhalvåret i Aabenraa. Den bedste forebyggelse mod skiskader, og samtidig en god undskyldning for at få motion på en sjov måde. Desuden skigymnastik lørdage i Haderslev. Enkelte gange afsluttes træningen med efterfølgende hyggelig Afterskiing på Fox and Hounds.
  • Salgsaften i Intersport med god tid og plads til vejledning og særtilbud til klubbens medlemmer.
  • Skiværksted, hvor du billigt kan få klargjort dine ski til sæsonen.

Årskontingent 2018/2019:

Voksenmedlem Kr. 300
Familiemedlem  (forældre og børn til og med 24 år) Kr. 600
Juniormedlem  (til og med 24 år) Kr. 150
Bofællesskab for handicappede Kr. 900

Gælder for klubåret 1/10-2018 til 30/9-2019, og sidste rettidige betaling er 5/11-2018

Hvis du ønsker at blive medlem, kan følgende indmeldelsesblanket downloades som regneark, udfyldes og sendes til  steen.soerensen1@skolekom.dk .